Hozzávalók: virsli, hagyma, füstölt szalonna, fűszerek, olaj, tejföl, sajt.
A virslit kb. 0, 5 cm-es szeletekre vágom, és bele borítom egy tepsibe. Hagymát (minél több, annál finomabb), félkarikás szeletekre vágom, és megpárolom. Mikor már majdnem jó, akkor hozzá adom a kockázott füstölt szalonnát (a húsossal finomabb). Ha ez is megpárolódott, és picit talán le is sült, akkor megfűszerezem. Sok fajta van itthon, éppen amilyenhez kedvem van, de általában ezek mennek bele: ételízesítő, bors, majoránna, gyros fűszer, bazsalikom, oregánó.
Ezt a masszát, egy picit még össze rottyantom, hogy a fűszer kijöjjön, és ha meg van, akkor nyakon borítom a virslit vele, és összekeverem. Azért nem kellett a virsli alá semmi, mert innen kerül alá olaj. Tejfölt rá – jó sokat, reszelt sajtot, pirosodásig sütöm. Kenyérrel fogyasztjuk.
Virsli csoda
2009.10.06. 07:36 janeee
Szólj hozzá!
Címkék: sajt szalonna virsli
A bejegyzés trackback címe:
https://mindmegettem.blog.hu/api/trackback/id/tr671430727
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek