Hozzávalók:
|
Elkészítés: A karfiolt rózsáira szedjük, és a torzsáját kivágjuk, hogy csak egészen zsenge szárai maradjanak. A karfiolrózsákat megmossuk, és forró tejes, sós vízbe tesszük. 15 perc alatt puhára főzzük, majd leszűrjük, és egy botturmix segítségével pépesre daráljuk. Hozzáadunk 1-2 evőkanál joghurtot. Konyhai robotgéppel habosra keverjük, megszórjuk egy kis ételízesítővel, és forrón tálaljuk. Bármilyen hús illik hozzá. |
Karfiol püré
2008.09.22. 08:51 janeee
Szólj hozzá!
Címkék: köret joghurt karfiol
A bejegyzés trackback címe:
https://mindmegettem.blog.hu/api/trackback/id/tr3675310
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek