Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Közösségek

Video

Szavazás

Kategóriák

Utolsó kommentek

Pirított máj 2

2008.06.04. 08:23 janeee

Hozzávalók:
500 g ser­tés­máj, 100 g vö­rös­hagy­ma, 50 g pa­ra­di­csom (­vagy pü­ré), 2 te­ás­ka­nál é­des­ne­mes pap­ri­ka, só, ő­rölt bors, 100 g zsi­ra­dék.

Elkészítés módja
A vö­rös­hagy­mát fi­nom­ra vág­juk, meg­for­ró­sí­tott zsi­ra­dék­ba tesszük, és a­rany­színű­re pi­rít­juk. Hoz­zá­ad­juk a meg­mo­sott, csí­kok­ra vá­gott má­jat, meg­hint­jük egy kis tö­rött bors­sal, és nagy lán­gon, ál­lan­dó ke­ver­ge­tés köz­ben meg­pi­rít­juk.

Meg­hint­jük pi­ros­pap­ri­ká­val, hoz­zá­ad­juk a pa­ra­di­csom­pü­rét vagy a fel­vá­gott pa­ra­di­cso­mot, még egy ki­csit forr­ni hagy­juk, s a­zon f­ris­si­ben tá­lal­juk: Sóz­ni csak köz­vet­le­nül fo­gyasz­tás el­őtt sza­bad, kü­lön­ben a máj rá­gós lesz!

Kö­rí­tés­nek sós víz­ben főtt bur­go­nyát, mel­lé fe­jes sa­lá­tát vagy más sa­va­nyú­sá­got ad­ha­tunk.

Szólj hozzá!

Címkék: máj paradicsom sertés

A bejegyzés trackback címe:

https://mindmegettem.blog.hu/api/trackback/id/tr57502634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása