Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Közösségek

Video

Szavazás

Kategóriák

Utolsó kommentek

Körözött

2008.06.04. 08:19 janeee

Hozzávalók:
200 g ­tú­ró, 100 g vaj, 1 te­ás­ka­nál é­des­ne­mes pap­ri­ka, 50 g vö­rös­hagy­ma vagy me­télő­hagy­ma (ap­ró­ra vág­va), só, kö­mény­mag

Elkészítés módja
A ­tú­rót a vaj­jal e­gyütt ha­bos­ra ke­ver­jük. Hoz­zá­ad­juk a sót és a pap­ri­kát; jól össze­dol­goz­zuk, majd a hagy­mát ad­juk és ke­ver­jük hoz­zá.
Né­hány ó­rá­ra hűtő­szek­rény­be tesszük. Rozs­ke­nyér­sze­le­tek­re ken­ve i­gen íz­le­tes, de tölt­het­jük ki­vájt fél zöld­pap­ri­ká­ba is.

Szólj hozzá!

Címkék: túró hidegkonyha

A bejegyzés trackback címe:

https://mindmegettem.blog.hu/api/trackback/id/tr99502620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása