Hozzávalók:
200 g túró, 100 g vaj, 1 teáskanál édesnemes paprika, 50 g vöröshagyma vagy metélőhagyma (apróra vágva), só, köménymag
Elkészítés módja
A túrót a vajjal együtt habosra keverjük. Hozzáadjuk a sót és a paprikát; jól összedolgozzuk, majd a hagymát adjuk és keverjük hozzá.
Néhány órára hűtőszekrénybe tesszük. Rozskenyérszeletekre kenve igen ízletes, de tölthetjük kivájt fél zöldpaprikába is.
Körözött
2008.06.04. 08:19 janeee
Szólj hozzá!
Címkék: túró hidegkonyha
A bejegyzés trackback címe:
https://mindmegettem.blog.hu/api/trackback/id/tr42502620
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek