Hozzávalók:
8 tojás, 2 dl tej, 4 dkg vaj, 8 karika ananász, 8 teáskanál szezámmag, só, őrölt gyömbér
8 tojás, 2 dl tej, 4 dkg vaj, 8 karika ananász, 8 teáskanál szezámmag, só, őrölt gyömbér
Elkészítés:
Az omletteket (4 db) egyenként készítjük el az alábbi módon. Két tojást két evőkanál tejjel habosra felverünk. Pici sóval és őrölt gyömbérrel fűszerezzük. Hőálló serpenyőben 1 teáskanál vajat forrósítunk, és beleöntjük a tojásmasszát. Ha szilárdulni kezd, ráfektetünk két karika friss ananászt, és fedő alatt készre sütjük. Ha az alja aranybarna színű, megszórjuk 2 teáskanál pirított szezámmaggal, és máris tálaljuk.
Az omletteket (4 db) egyenként készítjük el az alábbi módon. Két tojást két evőkanál tejjel habosra felverünk. Pici sóval és őrölt gyömbérrel fűszerezzük. Hőálló serpenyőben 1 teáskanál vajat forrósítunk, és beleöntjük a tojásmasszát. Ha szilárdulni kezd, ráfektetünk két karika friss ananászt, és fedő alatt készre sütjük. Ha az alja aranybarna színű, megszórjuk 2 teáskanál pirított szezámmaggal, és máris tálaljuk.
Utolsó kommentek