Finomfőzelék
2008.05.22. 10:41 janeee
Zöldségeket olajra tesszük,fedő alatt pároljuk,majd megszórjuk 2 ek liszttel. Elkeverjük, beleteszünk 1 húsleves kockát. Sózzuk,borsozzuk.Félig felengedjük vizzel,majd hozzáöntünk 3 dl tejet.
Szólj hozzá!
Címkék: főzelék borsó karfiol
A bejegyzés trackback címe:
https://mindmegettem.blog.hu/api/trackback/id/tr44481937
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek