Hozzávalók:
· 50 dkg csirkemell
· 3-4 fej vöröshagyma
· só
· bors
· ételízesítő
· mustár
· 1 nagy pohár tejföl
· olaj
Elkészítés:
A hagymát nagyon vékony csíkokra vágjuk, én uborkaszeletelővel szoktam, így kellőképp vékony. :D Kevés olajon üvegesre pároljuk egy kis borssal és sóval. A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, a hagymára tesszük, nagyon pici vízzel és ételízesítővel megpároljuk a húst. Ha megfőtt, hozzáadjuk a borsót és annyi vizet, amennyi levet szeretnénk (de ne túl sokat!). Ha a borsó is megfőtt, jöhet egy kevés mustár, enyhén savanykás legyen, majd a tejföl. Egyet forralunk még rajta, és tálalhatjuk is hasábburgonyával.
Megjegyzés:
Minél több hagymát teszünk bele, annál sűrűbb levet kapunk, és ennek az ételnek ez a lényege. :) Nagyon finom és gyorsan elkészül.
Utolsó kommentek