Hozzávalók 4 személyre:
- 50 dkg csirkemellfilé csíkokra vágva
- 1 konzerv vagy friss őszibarack felkockázva
- 1 db Csirkehúsleves kocka
- 2-3 dkg liszt
- 1-2 csipet só
- 1-2 csipet bors
- 10 dkg margarin
A csirkemellet csíkokra vágom, kevés margarinon megpirítom, és egy lábasba teszem. A barackokat felkockázom, a húsleveskockát kb. 2-3 dl forróvízben feloldom.
A maradék margarinnal, liszttel világos rántást készítek, ráöntöm a csirkecsíkokra, majd a húslevessel felöntve főzöm, amíg a csirke megpirul. Ha ez megvan, hozzáadom a barackot, megborsozom és kb. 5-10 percig, lassú tűzön forralom, hogy az ízek összeérjenek. Készíthetjük sárgabarackkal is,rizzsel tálalom.
Utolsó kommentek