Hozzávalók:
-50 dkg csirkemáj
-1 nagy fej vöröshagyma
-15 dkg csemegeuborka
-2 dl tejszín
-1 dl tejföl
-2 evőkanál mustár
-bors
-só
-étolaj
Elkészítés:
Az olajon megpirítjuk a hagymát, hozzáadom a csirkemájat, és addig kevergetem óvatosan, míg kifehéredik. Ráteszem a csíkokra vágott uborkát, ráöntöm a tejszínt, a tejfölt és a mustárt, majd borsozom. Fedő alatt 10-15 perc alatt készre párolom. Csak a tányéron sózom. Párolt rizzsel tálalom.
Tejszínes-mustáros csirkemáj
2009.10.06. 07:33 janeee
Szólj hozzá!
Címkék: máj pulyka marhahús szárnyas sertés
A bejegyzés trackback címe:
https://mindmegettem.blog.hu/api/trackback/id/tr631430725
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek