- Hozzávalók:
0,5 kg borsó
1 pohár tejföl
petrezselyemzöld
só
paprika
hagyma
olaj - Elkészítés: A hagymát apróra vágjuk, olajon megpirítjuk. Paprikával színesítjük. Hozzáadjuk a borsót. Ha fagyasztott, kevés vízzel puhára fõzzük, ha konzerv, a levét leöntjük, mert az már amúgy is puha. Felforrósítjuk, hozzáadjuk a pohár tejfölt az apróra vágott petrezselyemzöldet. Ízlés szerint sózzuk és kevés lisztel besûrûsítjük.Nokedlivel tálalva ízletes fõétel!
Borsópörkölt
2008.09.23. 03:20 janeee
Szólj hozzá!
Címkék: ragu borsó
A bejegyzés trackback címe:
https://mindmegettem.blog.hu/api/trackback/id/tr97676936
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek