Naptár

június 2025
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Közösségek

Video

Szavazás

Kategóriák

Utolsó kommentek

Borsópörkölt

2008.09.23. 03:20 janeee

  • Hozzávalók:

    0,5 kg borsó
    1 pohár tejföl
    petrezselyemzöld

    paprika
    hagyma
    olaj

     

  • Elkészítés:

     

    A hagymát apróra vágjuk, olajon megpirítjuk. Paprikával színesítjük. Hozzáadjuk a borsót. Ha fagyasztott, kevés vízzel puhára fõzzük, ha konzerv, a levét leöntjük, mert az már amúgy is puha. Felforrósítjuk, hozzáadjuk a pohár tejfölt az apróra vágott petrezselyemzöldet. Ízlés szerint sózzuk és kevés lisztel besûrûsítjük.
    Nokedlivel tálalva ízletes fõétel!

Szólj hozzá!

Címkék: ragu borsó

A bejegyzés trackback címe:

https://mindmegettem.blog.hu/api/trackback/id/tr16676936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása