Hozzávalók (3-4 személy részére):
|
Elkészítés: A túrót a tojással, a sóval és a darával kézzel jól összegyúrom. Nedves kézzel gombócokat formázok belőle és forró, enyhén sós vízben kb. 10 percig főzöm. (Ha feljönnek a víz tetejére, és félbevágva szép egyszínű a belsejük, akkor vannak készen.) A kifőtt gombócokat leszűröm és az olajon megpirított zsemlemorzsába forgatom. Porcukorral kikevert tejföllel jól nyakonöntve szeretjük. |
Túrógombóc 20 perc alatt
2008.09.19. 18:45 janeee
Szólj hozzá!
Címkék: túró desszert
A bejegyzés trackback címe:
https://mindmegettem.blog.hu/api/trackback/id/tr25671841
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek