Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Közösségek

Video

Szavazás

Kategóriák

Utolsó kommentek

Sörfalatok

2008.06.04. 08:29 janeee

Hozzávalók:
300 g darált mar­ha­hús, 300 g darált ser­tés­hús, a sü­tés­hez o­laj, tö­rött bors, 25 g csípős cse­me­ge­pap­ri­ka, 20 g ő­rölt kö­mény­mag, 2 ge­rezd fok­hagy­ma, 50 g vö­rös­hagy­ma, 1 ü­veg ket­chup, só.

Elkészítés módja
A hú­so­kat fi­nom­ra meg­da­rál­juk, és só­val, tö­rött bors­sal, pi­ros pap­ri­ká­val, ő­rölt kö­mény­mag­gal, zú­zott fok­hagy­má­val jól össze­dol­goz­zuk. Ap­ró gom­bó­co­kat for­má­zunk, és ke­vés for­ró o­laj­ban meg­süt­jük.

A vö­rös­hagy­mát meg­tisz­tít­juk, koc­kák­ra vág­juk, és a ket­chup­pal össze­ke­ver­jük. A ki­sült hús­gom­bó­cok­ba egy­-egy fog­vá­jót szú­runk, és a hagy­más ket­chup­ba már­to­gat­va hi­de­gen vagy me­le­gen fo­gyaszt­juk.

Szólj hozzá!

Címkék: hús marhahús sertés hidegkonyha

A bejegyzés trackback címe:

https://mindmegettem.blog.hu/api/trackback/id/tr64502646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása