Hozzávalók:
300 g darált marhahús, 300 g darált sertéshús, a sütéshez olaj, törött bors, 25 g csípős csemegepaprika, 20 g őrölt köménymag, 2 gerezd fokhagyma, 50 g vöröshagyma, 1 üveg ketchup, só.
Elkészítés módja
A húsokat finomra megdaráljuk, és sóval, törött borssal, piros paprikával, őrölt köménymaggal, zúzott fokhagymával jól összedolgozzuk. Apró gombócokat formázunk, és kevés forró olajban megsütjük.
A vöröshagymát megtisztítjuk, kockákra vágjuk, és a ketchuppal összekeverjük. A kisült húsgombócokba egy-egy fogvájót szúrunk, és a hagymás ketchupba mártogatva hidegen vagy melegen fogyasztjuk.
Sörfalatok
2008.06.04. 08:29 janeee
Szólj hozzá!
Címkék: hús marhahús sertés hidegkonyha
A bejegyzés trackback címe:
https://mindmegettem.blog.hu/api/trackback/id/tr75502646
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek