Hozzávalók:
50 dkg főtt csuszatészta, 50 dkg krinolin, 7 keményre főzött tojás, 2 vöröshagyma, 2 paradicsom, 2 húsos, zöld vagy piros paprika, 2 vastaghúsú paradicsompaprika, 20 dkg füstölt szalonna, 3 pohár tejföl, 1 evőkanál pirospaprika, őrölt bors, só, paradicsompüré, kakukkfő, petrezselyemzöld
50 dkg főtt csuszatészta, 50 dkg krinolin, 7 keményre főzött tojás, 2 vöröshagyma, 2 paradicsom, 2 húsos, zöld vagy piros paprika, 2 vastaghúsú paradicsompaprika, 20 dkg füstölt szalonna, 3 pohár tejföl, 1 evőkanál pirospaprika, őrölt bors, só, paradicsompüré, kakukkfő, petrezselyemzöld
Elkészítés:
A kifőtt tésztát összekeverjük a kisütött szalonna zsírjával és a tejföllel. A krinolint összevágjuk, és lecsósan megfőzzük, befűszerezzük. Az előkészített tálba rétegezve lerakjuk. A tetőt rátesszük, és kb 45 percig sütjük.
A kifőtt tésztát összekeverjük a kisütött szalonna zsírjával és a tejföllel. A krinolint összevágjuk, és lecsósan megfőzzük, befűszerezzük. Az előkészített tálba rétegezve lerakjuk. A tetőt rátesszük, és kb 45 percig sütjük.
Utolsó kommentek