Hozzávalók:
15 dkg húsos szalonna, 1 fej vöröshagyma, pirospaprika, 40 dkg zöldpaprika, 20 dkg paradicsom, só, 8 tojás, 1 dl tej, 1 púpozott evőkanál liszt. (A paradicsomot mindenképpen hámozzuk meg.)
15 dkg húsos szalonna, 1 fej vöröshagyma, pirospaprika, 40 dkg zöldpaprika, 20 dkg paradicsom, só, 8 tojás, 1 dl tej, 1 púpozott evőkanál liszt. (A paradicsomot mindenképpen hámozzuk meg.)
Elkészítés:
A szalonnát, vöröshagymát apróra vágjuk, megpirítjuk, és készítünk egy finom lecsót. Nem főzzük szét. A tojásokat felverjük, beletesszük a tejet, a lisztet, és omlettet sütünk belőle. Négy személyre elegendő étel.
A szalonnát, vöröshagymát apróra vágjuk, megpirítjuk, és készítünk egy finom lecsót. Nem főzzük szét. A tojásokat felverjük, beletesszük a tejet, a lisztet, és omlettet sütünk belőle. Négy személyre elegendő étel.
Utolsó kommentek