Hozzávalók:
2 tojás, 4 dkg porcukor, 4dkg liszt, fél csomag vaníliás cukor, citromhéj, málnalekvár, pici só, margarin
2 tojás, 4 dkg porcukor, 4dkg liszt, fél csomag vaníliás cukor, citromhéj, málnalekvár, pici só, margarin
Elkészítés:
A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük. Külön verjük fel a tojásfehérjéket. Aztán finoman keverjük össze az egészet a liszttel, a citromhéjjal, és palacsintasütőben kis margarinnal mindkét oldalát süssük meg. Kenjük meg málnalekvárral, és összehajtogatva hintsük meg porcukorral.
A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük. Külön verjük fel a tojásfehérjéket. Aztán finoman keverjük össze az egészet a liszttel, a citromhéjjal, és palacsintasütőben kis margarinnal mindkét oldalát süssük meg. Kenjük meg málnalekvárral, és összehajtogatva hintsük meg porcukorral.
Utolsó kommentek