Hozzávalók:
30 dkg háztartási keksz
Krémhez: 2 nagy pohár tejföl (330 gr) ,3 evőkanál cukor ,3 evőkanál kakaópor ,1 tasak vaniliáscukor ,1 tasak habfix
Tetejére: meggybefött vagy valami más gyümölcs
Legtetejére: 1 csomag tortazselé 3 evőkanál cukor
Elkészítés:
A krémhez valókat összekeverem. Majd a kekszet és a krémet rétegezem egy kis tepsiben vagy jénai tálban(kb 26x19cm és 4cm magas)egy sor keksz egy sor krém, ez a mennyiség 3 sor lesz. Az utolsó krém tetejére teszem a meggyet vagy a gyümölcsöt és végül tortazselével leöntöm. A hütőbe teszem pihenni egy napra, hogy öszeérjen. Ha kakaópor nélkül készitem, olyan mintha túrótorta lenne, csak akkor meggy helyett banánt teszek a tetejére. A tejföl ize nem érződik ki a krémben.
Utolsó kommentek