Hozzávalók 4 személyre:
Krém:
- 20 dkg sajt (trapista)
- 40 dkg burgonya
- 5 dkg krémsajt
- 20 dkg spárga
- 1 dl tejszín
Panirozás:
- 5 dkg liszt
- 2 dkg tojás
- 10 dkg zsemlemorzsa
- 60 dkg sertésszűz
Burgonyapüré:
- 40 dkg burgonya
- 2 dl tej
A húsból négy szeletet vágok, kiklopfolom. Utána bepanirozom a szokott módon: liszt,tojás,zsemlemorzsa. Majd teflonos serpenyőben olajon megsütöm. A krémsajtot és a tejszínt kis lángon melegíteni kezdem. Elkeverem. Amikor elolvadt a sajt és mártás sűrűségű lesz, akkor félrehúzom és hűlni hagyom.Amikor meghűlt, a húsra kenem, ráteszem a gőzölt zöld spárgát, megszórom reszelt sajttal és grillsütőben megsütöm. Burgonyapürével tálalom. Jó étvágyat kívánok!
Utolsó kommentek