Gaspacho
Hozzávalók
1 l paradicsomlé
3 evőkanál olívaolaj
1 citrom leve
2 evőkanál ecet
3 gerezd fokhagyma
2 nagy csemegeuborka
1 marék friss metélőhagyma
1 marék friss bazsalikom
pirospaprika
só
őrölt bors
1 paradicsom
fél zöld paprika
fél piros héjú paprika
1/4 kígyóuborka
1 ág zeller
4 gyöngyhagyma
2 kemény tojás
2 szelet kenyér
Elkészítés
Egy paradicsomkonzervet keverjünk el olajjal, citromlével, ecettel, fokhagymával, csemegeuborkával, a fűszerekkel és a fűszernövényekkel. A maradék paradicsomlével öntsük salátástálba és 1 óráig hagyjuk állni a hűtőszekrényben. A zöldségeket aprítsuk kis kockákra, a kemény tojásokat vágjuk fel és készítsünk pirított kenyérkockákat. Az össze hozzávalót tegyük külön-külön kis tálba. Mindenki magának szed majd a jéghideg paradicsomlé mellé.
Gazpacho
2009.07.28. 08:53 janeee
Szólj hozzá!
Címkék: leves paradicsom
A bejegyzés trackback címe:
https://mindmegettem.blog.hu/api/trackback/id/tr1001272963
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek