Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Közösségek

Video

Szavazás

Kategóriák

Utolsó kommentek

Gazpacho

2009.07.28. 08:53 janeee

Gaspacho
 
Hozzávalók
 
1 l paradicsomlé
3 evőkanál olívaolaj
1 citrom leve
2 evőkanál ecet
3 gerezd fokhagyma
2 nagy csemegeuborka
1 marék friss metélőhagyma
1 marék friss bazsalikom
pirospaprika

őrölt bors
1 paradicsom
fél zöld paprika
fél piros héjú paprika
1/4 kígyóuborka
1 ág zeller
4 gyöngyhagyma
2 kemény tojás
2 szelet kenyér
 
Elkészítés
 
Egy paradicsomkonzervet keverjünk el olajjal, citromlével, ecettel, fokhagymával, csemegeuborkával, a fűszerekkel és a fűszernövényekkel. A maradék paradicsomlével öntsük salátástálba és 1 óráig hagyjuk állni a hűtőszekrényben. A zöldségeket aprítsuk kis kockákra, a kemény tojásokat vágjuk fel és készítsünk pirított kenyérkockákat. Az össze hozzávalót tegyük külön-külön kis tálba. Mindenki magának szed majd a jéghideg paradicsomlé mellé.
 

Szólj hozzá!

Címkék: leves paradicsom

A bejegyzés trackback címe:

https://mindmegettem.blog.hu/api/trackback/id/tr431272963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása