Hozzávalók 4 személyre:
60 dkg csirkemáj, 50 dkg cukkini, 50 dkg paradicsom, majoránna, 2 nagy fej vöröshagyma, 2-3 gerezd fokhagyma, 1 kk.csípős paprikakrém, 5 ek olivaolaj, só,bors, 2 ek liszt, 1dl száraz fehérbor, 2-3 szál petreszelyem
A feldarabolt májat lisztbe forgatjuk,majd az üvegesre fonnyasztott hagymára dobjuk,megszórjuk majorannával és mindkét oldalán 2-3 percig megpirítjuk.Hozzáöntjük a fehérbort,borsozzuk,jól összeforgatjuk és csak a végén sózzuk.
A vékony szeletekre vágott cukkinit forró olajban átsütjük,hozzáadjuk a paradicsomot és a paprikakrémet és lefedve 10 percig főzzük.
A májat a mártással együtt nem túl mély tálra halmozzuk,megszórjuk finomra vágott petrezselyemmel.
Utolsó kommentek