- Hozzávalók: Tésztához40 dkg liszt
15 dkg margarin
15 dkg porcukor
3 tojás sárgája
1 sütõpor
kevés tej
2 részre osztjukTöltelék1 kg áttört krumpli
15 dkg dió
1 vaníliás cukor
20 dkg porcukor
1 dl rum
3 tojás habja - Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, és kétfelé vesszük.Az egyik lapot kinyújtjuk és kibélelünk vele egy gáztepsit.A töltelékhez valókat összekeverjük, és a tésztára tesszük.A másik lapot is kinyújtjuk, és a tepsibe tesszük.Forró sütõbe tesszük, és közepes hõfokon megsütjük.A tetejére csokit teszünk.
Hamis gesztenyés pite
2008.09.23. 03:01 janeee
Szólj hozzá!
Címkék: burgonya dió desszert
A bejegyzés trackback címe:
https://mindmegettem.blog.hu/api/trackback/id/tr8676931
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek