Hozzávalók: 1 kg darált hús, 3 nagy fej vöröshagyma, 2 db paradicsom, 1 db paprika, tejföl, mustár, só, bors
Elkészítés: A húst pörköltnek készítjük el, a palacsintákat cukor nélkül sütjük ki. A húst leszűrjük, a tejfölt egy kis mustárral, borssal és fél kanál liszttel kikeverjük, majd besűrítjük vele a pörkölt szaftot. A húst beletekerjük a palacsintába, majd a tejfölös-pörköltes szafttal leöntjük.
Hortobágyi húsos palacsinta II.
2008.09.20. 08:00 janeee
Szólj hozzá!
Címkék: hús paradicsom pulyka marhahús szárnyas sertés
A bejegyzés trackback címe:
https://mindmegettem.blog.hu/api/trackback/id/tr58672414
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek