Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Közösségek

Video

Szavazás

Kategóriák

Utolsó kommentek

Lecsó

2008.06.04. 08:25 janeee

Hozzávalók:
1 kg zöld­pap­ri­ka, 500 g pa­ra­di­csom, 100 g vö­rös­hagy­ma, 200 g kol­bász, 150 g füs­tölt sza­lon­na, 3 te­ás­ka­nál é­des­ne­mes pap­ri­ka, 2 to­jás.

Elkészítés módja
A füs­tölt sza­lon­nát fel­koc­káz­zuk, mér­sé­kelt lán­gon ü­ve­ges­sé ol­vaszt­juk. Ek­kor hoz­zá­ad­juk a fi­nom­ra vá­gott vö­rös­hagy­mát és meg­pi­rít­juk. Rá­hint­jük
a pi­ros­pap­ri­kát, hoz­zá­ad­juk a ne­gye­dek­re fel­vá­gott pa­ra­di­cso­mot, és mel­lé tesszük a ka­ri­kák­ra vá­gott zöld­pap­ri­kát is. íz­lés sze­rint meg­sóz­zuk, és fedő a­latt ad­dig pá­rol­juk, a­míg meg­pu­hul.

Ek­kor hoz­zá­ad­juk a ka­ri­kák­ra vá­gott kol­bászt, és az­zal e­gyütt még négy­-öt per­cig pá­rol­juk: Le­vesszük a fedőt kis­sé le­süt­jük, majd hoz­zá­ad­juk a két to­jást, a­me­lyet el­őző­leg kü­lön, vil­lá­val fel­ha­bar­tunk. Né­hány perc­nyi to­váb­bi fö­vés u­tán a­zon f­ris­si­ben tá­lal­juk.

Szólj hozzá!

Címkék: hús paradicsom szalonna virsli

A bejegyzés trackback címe:

https://mindmegettem.blog.hu/api/trackback/id/tr29502638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása