Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Közösségek

Video

Szavazás

Kategóriák

Utolsó kommentek

Zöldborsós omlett

2008.06.04. 09:26 janeee

Hozzávalók:
2 tojás/fő, 2 evőkanál tej, tejszín vagy tejföl, 1 kávéskanál liszt, olaj vagy zsír. Töltelék: Készítünk egy sima fehérmártást: tej, liszt, és ebbe beleforgatjuk a puha zöldborsót és az apróra vágott petrezselymet.

Elkészítés:
A tojások sárgáját elkeverjük a tejjel, liszttel, megsózzuk, és hozzávegyítjük a tojások felvert habját. Palacsintasütőben a zsiradékot felhevítjük, s ahány tojásból készült, annyi lepényt sütünk. A sütőbe beleöntött masszát nem kavargatjuk, csak sülés közben igazgatjuk, s ha az alja pirosra sült, az egyik felére rákenjük a tölteléket, a másik felét ráhajtjuk, hogy azt jól takarja, és még utána sütjük.

Szólj hozzá!

Címkék: borsó omlett

A bejegyzés trackback címe:

https://mindmegettem.blog.hu/api/trackback/id/tr42502731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása