Hozzávalók:
4 pár virsli, 10 dkg vaj, 1 evőkanál liszt, 10 dkg sajt, 3 tojás, 1 dl tej, fehérbors őrölt, só
4 pár virsli, 10 dkg vaj, 1 evőkanál liszt, 10 dkg sajt, 3 tojás, 1 dl tej, fehérbors őrölt, só
Elkészítés:
A tejet, tojásokat, sajtot, lisztet, sót, fehérborsot összedolgozzuk. A virsliket lehámozzuk, vékonyra felvágjuk tetszés szerint. Kisméretű tűzálló tálat kikenünk vajjal, belerakjuk a virslit, és leöntjük a masszával. Forró sütőben 20 percig sütjük.
A tejet, tojásokat, sajtot, lisztet, sót, fehérborsot összedolgozzuk. A virsliket lehámozzuk, vékonyra felvágjuk tetszés szerint. Kisméretű tűzálló tálat kikenünk vajjal, belerakjuk a virslit, és leöntjük a masszával. Forró sütőben 20 percig sütjük.
Utolsó kommentek