Naptár

december 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Közösségek

Video

Szavazás

Kategóriák

Utolsó kommentek

Sonkával - sajttal töltött pulyka- vagy csirkemell

2010.11.07. 08:46 janeee

 

Hozzávalók 6 - 8 személyre:
·                            8 db filézett csirkemell (ez egyenlõ  4 db csontos csirkemellel), vagy pulykamell,
·                            8 szelet vékony gépsonka,
·                            8 szelet vékony trappista sajt, (lehet reszelt is),
·                            só ízlés szerint,
·                            tojás, liszt, zsemlemorzsa
Elkészítés:


1. A hússzeleteket gyengéden kikloppfoljuk, majd besózzuk
2. 15 perc állás után a szeleteket megtöltjük, azaz a szeletekre ráterítünk l szelet gépsonkát + l szelet sajtot, majd óvatosan feltekerjük
3. A feltekert göngyölegeket lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatva bõ forró olajban, közepes hõmérsékleten kisütjük. Nem kell félni, nem esik szét és nem folyik ki a sajt sem! Javaslat: sütésnél a göngyöleget úgy tegyük az olajba, hogy a hús széle alulra kerüljön, esetleg a biztonság kedvéért hústûvel vagy fogpiszkálóval megtûzzük!

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony hús pulyka sonka sajt marhahús szárnyas sertés

A bejegyzés trackback címe:

https://mindmegettem.blog.hu/api/trackback/id/tr572429814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.