Naptár

november 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Közösségek

Video

Szavazás

Kategóriák

Utolsó kommentek

Gesztenyével töltött pulykamell karácsonyra tejszínes fokhagyma mártással

2010.11.07. 08:55 janeee

Hozzávalók:

60 dkg pulykamell filé, 15 dkg natúr gesztenyemassza, 15 dkg darált pulykamell, 5 dkg mazsola, fél zsemle, 1 tojás, rum, só, vegeta.

A pulykamellet szétterítjük, és téglalap alakura vágjuk, a gesztenyemasszát összegyúrjuk a darált pulykamellel, a tejbe áztatott és kinyomkodott zsemlével, a tojással és a rumba áztatott mazsolával. A kiterített, besózott mellfilére kenjük és összetekerjük. Alufóliára tesszük, és szorosan becsomagoljuk. Vegetával ízesített vízben kifőzzük. Pár perc pihentetés után szeleteljük fel, tejszínes fokhagymamártással, burgonyapürével és párolt gyümölcsökkel körítve tálaljuk.

 

Szólj hozzá!

Címkék: burgonya karácsony hús pulyka gesztenye marhahús mártás szárnyas sertés darálthús csirkehús

A bejegyzés trackback címe:

https://mindmegettem.blog.hu/api/trackback/id/tr892429828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.