Naptár

november 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Közösségek

Video

Szavazás

Kategóriák

Utolsó kommentek

Zöldborsós resztelt máj

2010.09.26. 07:47 janeee

Hozzávalók:

10-15 dkg borsó, 60 dkg máj (csirke), 2 fej vöröshagyma, 1 ek pirospaprika, bors, majoránna, só.

Elkészítés: 

A borsót megfőzzük sós vízben. Közben a hagymát félbevágjuk és felszeleteljük, és a májat is vékony csíkokra vágjuk. A hagymát olajban mepiríttom, megszórjuk majoránnával és borssal, rátesszük a májat, és folyamatos keverés mellett 5 percig pirítjuk. Megszórjuk  pirospaprikával, hozzáadom a borsót és összeforralom. Tálaláskor sózzuk. Orsótésztával, de hagymás burgonyával is nagyon finom.

Szólj hozzá!

Címkék: burgonya máj hús pulyka tészta marhahús szárnyas sertés rizs ragu borsó csirkehús

A bejegyzés trackback címe:

https://mindmegettem.blog.hu/api/trackback/id/tr62323644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.