Naptár

november 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Közösségek

Video

Szavazás

Kategóriák

Utolsó kommentek

Fűszeres-zöldbabos ( zöldborsós ) halfilé

2010.09.26. 07:39 janeee

Hozzávalók:

60 dkg tengeri halfilé
10 dkg húsos füstölt szalonna
1 fej vöröshagyma
40 dkg zöldhüvelyű zöldbab vagy zöldborsó
2 evőkanál olaj
1 csipet borsikafű
1 csipet szerecsendió

 

Elkészítés:

A fagyasztott zöldbabot 5-6 percig főzzük, majd leszűrjük.
Az olajat felforrósítjuk és kisütjük benne a kockára vágott
szalonnát,majd tányérra szedjük. A zsiradékban megsütjük a
sóval és borssal bedörzsölt halszeleteket. Félretesszük, melegen
tartjuk. A visszamaradt zsiradékban megfonnyasztjuk az apróra
vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a kisütött szalonnát, a babot
és lazán összekeverjük. Borsikafűvel, szerecsendióval ízesítjük.
Burgonyapüré illik hozzá.

Szólj hozzá!

Címkék: burgonya hal hús zöldbab ragu borsó szalonna

A bejegyzés trackback címe:

https://mindmegettem.blog.hu/api/trackback/id/tr632323635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.