Naptár

december 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Közösségek

Video

Szavazás

Kategóriák

Utolsó kommentek

Rakott rántott hús

2009.12.21. 09:16 janeee

Hozzávalók 4 személyre:

Krém:

  • 20 dkg sajt (trapista)
  • 40 dkg burgonya
  • 5 dkg krémsajt
  • 20 dkg spárga
  • 1 dl tejszín

Panirozás:

  • 5 dkg liszt
  • 2 dkg tojás
  • 10 dkg zsemlemorzsa
  • 60 dkg sertésszűz

Burgonyapüré:

  • 40 dkg burgonya
  • 2 dl tej

A húsból négy szeletet vágok, kiklopfolom. Utána bepanirozom a szokott módon: liszt,tojás,zsemlemorzsa. Majd teflonos serpenyőben olajon megsütöm. A krémsajtot és a tejszínt kis lángon melegíteni kezdem. Elkeverem. Amikor elolvadt a sajt és mártás sűrűségű lesz, akkor félrehúzom és hűlni hagyom.Amikor meghűlt, a húsra kenem, ráteszem a gőzölt zöld spárgát, megszórom reszelt sajttal és grillsütőben megsütöm. Burgonyapürével tálalom. Jó étvágyat kívánok!

Szólj hozzá!

Címkék: burgonya hús köret pulyka sajt spárga marhahús szárnyas sertés rakott csirkehús

A bejegyzés trackback címe:

https://mindmegettem.blog.hu/api/trackback/id/tr111612484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.