Naptár

november 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Közösségek

Video

Szavazás

Kategóriák

Utolsó kommentek

Zöldborsó főzelék édesen

2008.05.22. 10:33 janeee

Hozzávalók:

1 kg friss vagy 2 csomag mirelit zöldborsó, 3 db sárgarépa, 1 kis paradicsomszósz-konzerv, 3 evőkanál liszt, 1 evőkanál cukor, 1 kávéskanál só, 1 evőkanál olaj, ételízesítő.

Elkészítése:

A sárgarépát megtisztítjuk és felkarikázzuk, majd az olajon, fedő alatt megpároljuk a zöldborsóval. Megszórjuk a liszttel és felöntjük kb. fél liter vízzel. Belekeverjük a paradicsompürét, az ízesítőket, és puhára főzzük. Feltétként zöldségropogóst vagy túrós poféznit adhatunk.

Szólj hozzá!

Címkék: főzelék borsó

A bejegyzés trackback címe:

https://mindmegettem.blog.hu/api/trackback/id/tr98481922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.