Naptár

november 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Közösségek

Video

Szavazás

Kategóriák

Utolsó kommentek

Virslis sertéstokány

2008.05.22. 11:23 janeee

Hozzávalók:

40 dkg sertésapróhús,15 dkg zsír,30 dkg virsli,2 kis fej vöröshagyma, só, bors,1 ek.paradicsompüré,2 dl fehérbor,fokhagymagranulátum (vagy morzsolható f.hagymakocka), p.paprika.
köretnek:1 kg újkrumpli.

Elkészítés:
A szokásos módon pörköltet készítünk.A zsiradékon megfonnyasztjuk az apróra vágott v.hagymát,majd meghintjük p.paprikával.Hozzáadjuk az apróra vágott sertés húst,sózzuk,borsozzuk ízlés szerint,majd a 2 dl fehérborral és kevés vízzel felöntjük.Mikor már majdnem teljesen puha a hús,hozzáadjuk a karikára vágott,átpirított virslit és belekavarjuk az 1 ek.paradicsompürét,majd az egészet együtt néhány percig átforraljuk.

Szólj hozzá!

Címkék: burgonya bor hús sertés virsli

A bejegyzés trackback címe:

https://mindmegettem.blog.hu/api/trackback/id/tr81482014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.