Naptár

december 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Közösségek

Video

Szavazás

Kategóriák

Utolsó kommentek

Uborkás párizsisaláta

2008.05.22. 08:24 janeee

Hozzávalók:

40 dkg párizsi
2 ecetes uborka
1 nagy lilahagyma
2 dl tartármártás
3 evőkanálnyi olaj
1 teáskanálnyi mustár
ecet
cukor
őrölt feketebors
só.

A párizsit és az uborkát vágd vékony hasábokra, a hagymát kockázd fel, s valamennyit tedd egy salátás tálba. 1,5 dl vízzel, az olajjal, kevés ecettel, cukorral, sóval, borssal és a mustárral keverj páclevet, s azt öntsd a salátára. Jól keverd össze, s (zárt edényben) tedd 1-2 napra hűtőbe. Tálalás előtt szűrd le a levét, s öntsd rá a behűtött tartármártást. Főtt virslivel vagy krinolinnal is elkészíthető.

Szólj hozzá!

Címkék: saláta

A bejegyzés trackback címe:

https://mindmegettem.blog.hu/api/trackback/id/tr23481709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.